Username:
Password:

Είσοδος
Υπενθύμιση


  Γίνετε μέλος στο OikoNet
   ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ   ΦΩΤΟ−ΑΓΓΕΛΙΕΣ   GALLERY ΧΡΗΣΤΩΝ   WEB−MAIL   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ, τα free email Hotmail, Yahoo, In κ.ά., δεν λειτουργούν πάντα σωστά για εγγραφές νέων Μελών. 

Χρησιμοποιείτε πάντα στην αίτηση έγγραφης σας, το email που σας παραχώρησε η ετα ...


ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Χρυσή Διάκριση της Ideales στην Εταιρική Ευθύνη. 

Η Ideales επιβραβεύεται και πάλι για την εταιρική της υπευθυνότητα, αυτή τη φο ...


Κερδίστε μια Ολόκληρη Εβδομάδα Διακοπών στο Ideales Resort 

Ο μεγάλος διαγωνισμός του Ideales Resort  στο facebook.com/IdealesResort με τίτλ ...


Σημαντικές συμμετοχές στη 3η «DOMICATEC – Δόμηση & Ανακαίνιση» 

Για ακόμη μία χρονιά, το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγ ...


Συμμετοχή της Ideales στην 2η Διεθνή Έκθεση Πισίνα-Spa-Κήπος 

Η 2η Διεθνής Έκθεση Pool About Salon διεξάγεται 1-3 Mαρτίου στο γήπεδο TAE KWO ...


  ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
ΑΡΧΙΚΗΚΟΥΦΩΜΑΤΑ 
  Εξοικονομήστε Ενέργεια με συστήματα ρολών και σκίασης. :
Εξοικονομήστε Ενέργεια με συστήματα ρολών και σκίασης.

EXTRAPLASTICA (ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ)

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΡΟΛΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

 

 

Η εταιρεία EXTRAPLASTICA με την παραγωγή ρολών αλουμινίου κορυφαίας ποιότητας και τεχνολογίας συμβάλλει στην επίτευξη του «έξυπνου σπιτιού». Τα συστήματα ρολών βοηθούν κατά πολύ στην εξοικονόμηση ενέργειας, γεγονός που αποδεικνύεται και από μία επίσημη έρευνα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ηλιοπροστασίας.

 

Πράγματι, τα ρολά αποτελούν μία πολύ καλή λύση προκειμένου να εξοικονομήσουμε ενέργεια στο χώρο μας, καθώς η χρήση τους έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της ζήτησης για ψύξη και για θέρμανση.

Ειδικότερα, τα αποτελέσματα έρευνας, η οποία μελέτησε τη δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας και μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα με τη χρήση συστημάτων σκίασης και ρολών στην Ευρωπαϊκή Ένωση των 25, καταδεικνύουν ότι όταν χρησιμοποιούμε τα ρολά τότε:

 

-          Επιτυγχάνουμε περίπου 10% μείωση της ενεργειακής ζήτησης για θέρμανση

-          Οδηγούμαστε στη μείωση της ζήτησης ενέργειας για ψύξη, σε τέτοιο βαθμό ώστε η χρήση κάποιου κλιματισμού να καταστεί περιττή

 

Επιπρόσθετα στοιχεία που προκύπτουν από τη διεξαγωγής της έρευνας είναι ότι τα εξωτερικά και τα εσωτερικά ρολά έχουν όμοια επίδραση στη μείωση της ενεργειακής ζήτησης για θέρμανση, ενώ τα εξωτερικά ρολά είναι περισσότερα αποτελεσματικά σε ό,τι αφορά στη μείωση της ζήτησης για ψύξη. Ακόμη, αξιοσημείωτο είναι ότι τα ρολά και οι περσίδες έχουν μεγαλύτερη συμβολή στην εξοικονόμηση ενέργειας σε κτίρια που έχουν διαφορετική λειτουργία.

 

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, η χρήση ρολών και περσίδων οδηγούν σε ελάττωσή τους κατά 31 Μt/a μέσα από τη μείωση της ζήτησης ενέργειας για θέρμανση και κατά 80 Μt/a μέσα από τη μείωση της ενεργειακής  ζήτησης για ψύξη.

 

Από τα παραπάνω συμπεραίνουμε τη μεγάλη σημασία που έχουν τα συστήματα ρολών για την αρχιτεκτονική του μέλλοντος. Η EXTRAPLASTICA με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει στο συγκεκριμένο τομέα αξιοποιεί στο μέγιστο τις δυνατότητες του ρολού για την εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Τα ρολά αλουμινίου της EXTRAPLASTICA παρέχουν υψηλή αισθητική και ασφάλεια, αθόρυβη κίνηση, στεγανότητα και θερμοηχομόνωση. Η κατασκευή τους γίνεται σύμφωνα με τις επιθυμητές διαστάσεις σε διάφορους τύπους και χρώματα, ενώ διατίθεται και μία μεγάλη γκάμα από κουτιά και φυλλαράκια.

 

Πέρα από τα συστήματα ρολών η EXTRAPLASTICA παράγει και διαθέτει με συνέπεια στην αγορά γκαραζόπορτες, εξαρτήματα ρολών, γαλονάκια (συρόμενες περσίδες PVC), επενδύσεις/ ψευδοροφές PVC, πτυσσόμενες πόρτες PVC (φυσαρμόνικες), συστήματα σήτας και στορ.

Στον τομέα των αυτοματισμών και μηχανισμών η EXTRAPLASTICA συνεργάζεται με μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες, τη SOMFY, δίνοντας λύσεις σε όλες τις περιπτώσεις ενσύρματης ή ασύρματης λειτουργίας των ρολών.

  Η EXTRAPLASTICA είναι μια επιχείρηση, η οποία έχοντας παράθυρο στο μέλλον,  καθότι ήδη διανύει την τέταρτη δεκαετία λειτουργίας της, επενδύει στην εφαρμογή και προώθηση πολιτικών που αποσκοπούν στην προστασία και διαφύλαξη του οικοσυστήματος μας.

                Η νέα γενιά της επιχείρησης οπαδός της θεωρίας ¨ think green ¨,έχει επιτύχει ως στόχο την πλήρη ανακύκλωση μέσω πιστοποιημένου φορέα, των προϊόντων αλουμινίου που τελικά δεν χρησιμοποιούνται από την εταιρεία. Έτσι αυτά χρησιμοποιούνται εκ νέου και δεν υπάρχει σπατάλη υλικών.

 Όσον αφορά την παραγωγική διαδικασία της εταιρείας, τίποτα δεν πετιέται άσκοπα, εφόσον υπάρχει ειδικό μηχάνημα ανακύκλωσης, το οποίο συμπιέζει όλα τα υλικά συσκευασίας που απομένουν.

Επιπλέον η εταιρεία διαθέτει κουτιά με θερμομόνωση για τα ρολά που κατασκευάζει, τα οποία συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας των σύγχρονων  κτιρίων και συνάδουν με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Ας μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με στοιχεία της Greenpeace, ο κτιριακός τομέας στην Ελλάδα είναι ο πιο σπάταλος ενεργειακά, αφού καταναλώνει το 39℅ της ενέργειας και ευθύνεται για το 40℅ των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Όλα τα παραπάνω όπως γνωρίζουμε εντείνουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου και προκαλούν κλιματικές αλλαγές, υποσκάπτοντας τις μελλοντικές γενιές και συνάμα το μέλλον του κλάδου μας.

Τα θερμομονωτικά κουτιά ρολού της extraplastica εμποδίζουν τόσο το πέρασμα του ζεστού ή κρύου αέρα (αεροστεγανότητα), όσο και τη διάδοση θερμότητας μέσω των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένα. Πρόκειται για τη λεγόμενη θερμοδιακοπή. Εμποδίζεται δηλαδή η άμεση μεταβίβαση της θερμότητας, λόγω αγωγιμότητας, από το εσωτερικό περιβάλλον προς τα έξω και αντιστρόφως.

  Με την εφαρμογή της νέας ευρωπαϊκής οδηγίας όλα τα παραπάνω μετράνε θετικά για τον αγοραστή ενός ρολού, ενός κουφώματος, ενός κτιρίου. 

               

Επιπλέον όσον αφορά το ιδιόκτητο βαφείο extracolor της εταιρείας extraplastica, αυτό διαθέτει βιολογικό καθορισμό με επιβλέπων χημικό μηχανικό. Επιπροσθέτως όλες οι πούδρες που χρησιμοποιεί το βαφείο είναι μη τοξικές και πιστοποιημένες κατά Qualicoat  και GSB.

 

 Τέλος το βαφείο extracolor προσφέρει βαφή αλουμινίου σε χρώμα ξύλου με άψογο αισθητικό αποτέλεσμα και συμβάλλει με τον τρόπο αυτό στη διατήρηση του δασικού πλούτου, καθώς το αλουμίνιο χρειάζεται λιγότερη συντήρηση, ενώ έχει περισσότερη ανθεκτικότητα στον χρόνο, χωρίς να κατασπαταλούνται φυσικοί πόροι όπως το ξύλο.

  Όλα τα προϊόντα που παράγει η εταιρεία διατίθενται σε όλη την ελληνική επικράτεια με μέγιστο χρόνο παράδοσης 3 ή 4 μέρες. Σε αυτό συντελεί η καθετοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας και η σωστή οργάνωση των τμημάτων πωλήσεων, παραγωγής και παραδόσεων.

Η ευθύνη της εταιρείας δεν σταματά στη διάθεση των προϊόντων αλλά συνεχίζεται και μετά από αυτή καθώς στην EXTRAPLASTICA λειτουργεί ένα οργανωμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης. Εξειδικευμένοι τεχνικοί μετά από επί τόπου μελέτη ή τηλεφωνική καθοδήγηση εξυπηρετούν στο μέγιστο βαθμό όλους τους συνεργάτες της.

Τελειώνοντας δίνεται μια υπόσχεση προς τους συνεργάτες μας, αλλά και μια δέσμευση προς την κοινωνία, ότι θα προχωρήσουμε με γνώμονα την ¨ πράσινη ¨ ανάπτυξη, η οποία υπόσχεται καλύτερη διαβίωση και βάζει γερά θεμέλια για το μέλλον.

 

Σήμα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 – Σήμανση CE – Εγγυήσεις.

 

Πιστή στη δέσμευσή της για την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, η EXTRAPLASTICA εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 και είναι εναρμονισμένη με τα ευρωπαικά πρότυπα μέσω της σήμανσης CE.

Παρέχει ακόμα 3 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας για τα ρολά και τις γκαραζόπορτες που κατασκευάζει και 5 χρόνια εγγύηση για τους ηλεκτρικούς μηχανισμούς που διαθέτει στην αγορά.

Ημερομηνία Καταχώρησης: 5/8/2010
Από: extraplastica − Επικοινωνήστε μαζί του.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ
Εκτέλεση Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ COSPICO AEBE ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η τοποθέτηση ανοιγοκλειόμενης πέργκολας στο εστι ...


«Στεγάσαμε 300.350 τ.μ. και συνεχίζουμε... Ακρωτήρι» 
Η COSPICO ΑΕΒΕ, πρωτοπόρος στο χώρο της διαφώτιστης κατασκευής, αξιοποίησε υποδε ...
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Εκδοση του 4ου Κοινωνικού Απολογισμού της Ideales 

Η Ideales είναι μία από τις ελάχιστες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που εκδίδουν ετή ...


Χρυσό Βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής για την Ideales 

Η Ideales επιβραβεύεται για 4η φορά με τo χρυσό βραβείο EBEN GR SEE G MODEL από  ...


Μηνύματα από την Εκθεση Πισίνας 

Ολοκληρώθηκε η 2η Διεθνής Έκθεση Πισίνα-Spa-Κήπος που διοργανώθηκε στο TAE KWO ...


Η Ideales αναδεικνύεται Best Franchise Leader 

Ακόμα μια σημαντική διάκριση για Ideales, αυτή του Best Franchise Leader, που απ ...


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ
athans-  10/10/2017
skepes  20/5/2017
marinavaxevanoglou  8/3/2017
monotrust  9/5/2016
zisis  27/3/2016
vasilis  14/8/2014
anifantisg  3/3/2014
europal  19/9/2013
kausoksila  4/9/2013
g.mpaltzoglou  1/8/2013
mikaelo  4/5/2013
zarzaliara  26/3/2013
ntouganiotis  29/1/2013
tdavaris  20/1/2013
goulopoulos  11/1/2013